10 Geheimen van een gelukkige koppels - Farma discounter

10 Geheimen van een gelukkige koppels

10 Geheimen van een gelukkige koppels

Een leven delen met je echtgenoot of vriendin kan zowel een lonende als een moeilijke ervaring zijn. Veel gelukkige koppels gaan uiteindelijk uit elkaar of leiden een ongelukkig leven, wat aantoont dat voor een succesvol en gelukkige stelletje meer nodig is dan diepe emoties.

Even als je verliefd bent, is het mogelijk om een erg ongelukkig huwelijk te hebben. Op de lange duur moet je niet alleen van elkaar houden, je moet ook aan elkaar wennen en met elkaar kunnen omgaan. Je zou denken dat deze twee dingen allebei noodzakelijk zijn voor een succesvol verliefde en gelukkige koppels, maar onderzoek heeft aangetoond dat dit niet altijd het geval is.

Kwaliteiten van gelukkige koppels?

Om succesvol en gelukkig te zijn, moeten verliefde koppels een aantal kwaliteiten hebben:* Een goede communicatie* Een sterke gezondheid* Een gevoel van onafhankelijkheid* Het besef dat je niet in elkaars schaduw wilt staan* Net zoveel interesse in jezelf als in elkaar* De wens om verschillende dingen te doen en te bereiken* Het besef dat jullie mishandeld worden door dezelfde demonen.

Zo kun je van voor af aan bepalen dat er een gelukkig einde aan het verhaal zal komen. Onderzoekers hebben inmiddels zeker 10 geheimen naar boven gehaald waarmee je een verliefde relatie kan overleven:

Geen wonder dat ze zeggen dat alle gelukkige stellen even gelukkig zijn, en ongelukkige stellen op hun eigen manier ongelukkig. Er zijn verschillende goede gewoonten die alle Verliefde koppels gemeen hebben, en dit artikel hebben we 10 van de geheimen verzameld:

1. Respecteer elkaars ruimte

Kwaliteiten van verliefde koppels?

Verliefde koppels ervaren een grote hechtheid terwijl ze ook elkaars grenzen respecteren. Respect hebben voor de ruimte van je partner en hem of haar de ruimte geven om te ademen is essentieel voor een gelukkige relatie. In een relatie is het slecht voor jullie allebei als je je verstikt of opgesloten voelt.

2. Maak meer tijd voor eerlijke gesprekken.

Je zou denken dat deze twee dingen allebei noodzakelijk zijn voor een succesvol verliefde en gelukkige koppels, maar onderzoek heeft aangetoond dat dit niet altijd het geval is.

De meeste stellen denken dat quality time samen doorbrengen bestaat uit het kijken naar hun favoriete programma’s of een praatje maken met vrienden in een koffietentje. Deze activiteiten zijn weliswaar bevredigend en heerlijk, maar samen tijd doorbrengen opent een heel ander niveau van intimiteit en verbondenheid dat veel stellen over het hoofd zien.

Sommige specialisten, zijn van mening dat verliefde stellen meer dan vijf uur per week met elkaar moeten doorbrengen.

3. Ten minste één hobby kunt u met zijn tweeën delen.

verliefde koppels

Hoewel het fantastisch is dat jullie allebei je eigen interesses hebben, is het even belangrijk dat jullie iets ontdekken dat jullie samen kunnen doen. Dat kan van alles zijn, van samen sporten tot samen films kijken. Kies één activiteit en wijdt je daaraan toe.

Het is van cruciaal belang dat jullie dit beiden tot een vast onderdeel van jullie routine maken, en dat jullie plezier hebben en samen kwaliteitstijd doorbrengen. Je ziet veel verliefde koppels die samen gaan lopen of wandelen.

4. Samen een visie op de toekomst hebben.

gelukkige koppels die verliefd zijn

Bij de oprichting van een bedrijf is het gebruikelijk dat de oprichters hun visie op de toekomst kenbaar maken. Dit helpt iedereen in het bedrijf zich te concentreren op één enkel doel en in dezelfde richting te gaan.

Op dezelfde manier hebben verliefde echtparen een duidelijk beeld van hoe zij willen dat hun huwelijk er in de toekomst uitziet.

5. Ga niet woedend op elkaar naar bed.

koppels slapen

Als er een probleem opduikt, pak het dan meteen aan. Hou niet alles voor je en verwacht niet dat het vanzelf beter gaat. Zo’n mentaliteit kweekt alleen maar vijandigheid. Verliefde koppels lossen hun problemen op en koesteren geen wrok. Je geestelijke gezondheid zal het op prijs stellen.

6. Het belang van intimiteit in bed.

koppels in bed

Veel stellen hebben te kampen met een gebrek aan intimiteit in bed, wat u misschien zal verbazen. Volgens sommige onderzoeken hebben ze slechts ongeveer twee keer per week behoefte aan zo’n intimiteit.

Het spreekt voor zich dat het ontbreken van zo’n essentieel aspect in een huwelijk een groot probleem is dat kan leiden tot de ondergang van het huwelijk. Sommige verliefde koppels geven voorrang aan het bedleven in hun relatie.

7. Samen eten.

samen eten

Als u niet elke maaltijd samen kunt nuttigen, probeer dan ten minste één maaltijd per dag samen te eten. Ga niet alleen maar door je telefoon scrollen als je daar zit. Vraag elkaar naar hun dag, bespreek plannen voor het weekend, enz. Geef elkaar je volledige aandacht. Het is nooit een slecht idee om quality time met je geliefde door te brengen wanneer je maar kunt.

8. Probeer iets nieuws.

massage samen

Een ander belangrijk advies voor getrouwde stellen is om samen nieuwe dingen te proberen. Iedereen gelooft dat spontaniteit het kruid van het leven is. Om als stel te blijven groeien, moeten stellen nieuwe dingen uitproberen en nieuwe ervaringen opdoen. Deze frisse ontmoetingen zorgen voor nieuwe gespreks- en discussie-onderwerpen voor verliefde koppels.

9. Kleine gebaren worden gewaardeerd.

samen kuisen

Grote gebaren kunnen opwindend en romantisch zijn, maar het is even belangrijk om de kleine gebaren te herkennen en te waarderen. Het kan zo eenvoudig zijn als vragen of je iets uit de keuken nodig hebt of je aan het eind van de dag een voetmassage geven. Geniet ervan en wees blij dat je een zorgzame echtgenoot hebt die echt om je welzijn geeft als het oprecht en attent is.

10. Respecteer je schoonfamilie.

schoonfamilie respecteren

De familie van je partner respecteren kan een uitdaging zijn, vooral als er al vroeg onenigheid is geweest en de band met je partner vanaf het begin ongelijk is geweest.

Het is nog veel moeilijker als je niet goed overweg kunt met je eigen familieleden. Toch hanteren verliefde koppels een fatsoenlijke vuistregel als het gaat om het respecteren en steunen van hun schoonfamilie.

Gelukkige koppels van Nu en Toen

Koppels van nu krijgen in een steeds veranderende samenleving te maken met een aantal problemen waar vorige generaties nooit mee te maken hebben gehad.

In het licht van deze nieuwe problemen zijn de adviezen van relatiegoeroes uit het verleden niet meer van deze tijd.

Als gevolg daarvan voelen de echtparen van vandaag zich vaak alleen in hun pogingen om een gelukkig en liefdevol huwelijk op te bouwen.

Psychologen hebben aangetoond dat partners in gelukkige en ongelukkige relaties vergelijkbare patronen en gedragingen delen, die bijdragen aan geluk of ontevredenheid.

Verliefde en gelukkige koppels zijn meer betrokken bij hun relatie dan stellen die hun relatie als onprettig en ongezond ervaren, ongeacht de huwelijkstherapie die ze krijgen.

Laatste ideeën over verliefde koppels

Communicatie, waardering en begrip zijn, naar mijn mening, noodzakelijk voor een gezonde persoonlijke band.

Gelukkig en duurzame persoonlijke relaties zijn voor iedereen mogelijk. Het vereist alleen inzicht in hoe om te gaan met de problemen die zich zeker zullen voordoen.

Sta jezelf toe om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om hiermee om te gaan als een gewoonte om een verliefde en gelukkige relatie op te bouwen

Tekenen van een gelukkige koppels

Deze koppels zijn gemakkelijk te onderscheiden van de anderen, of ze nu door in een park wandelen, in een restaurant zitten of gewoon samen aan het praten zijn. Ze hebben duidelijke kenmerken waar door je direct gaat door hebben dat ze een gelukkige en verliefde koppel is.

Lees ook de volgende artikels: Hier

Laatste Blogs

Ontdek de Japanse geheim voor snelle vetverbranding

Lisa, een jonge Amerikaanse vrouw, verhuisde naar Tokio om meer te leren over het traditionele Japanse dieet en ontdekte al snel een populaire matcha- winkel in de buurt. Gedreven door nieuwsgierigheid besloot ze de winkel te verkennen en raakte gefascineerd door de gezondheidsvoordelen van matcha die de lokale bevolking leek....

THUIS JE DUN HAAR DIKKER MAKEN MET DEZE TIPS

Wij hebben een lijst samengesteld met de meest praktische en efficiënte tips van de professionals voor de dames die hun dun haar dikker willen maken! De meeste dames met dunne lokken dromen van dikker haar. En de vreugde van degenen die gezegend zijn met een dikke bos haar. We zullen....

EERSTE KEER SEKS? HET STAPPENPLAN EN TIPS

Als eerste keer seks niet goed gaat, loop je het risico op pijn en algemene ontevredenheid over intimiteit. Daarom is het heel normaal als je duizelig begint te voelen op je eerste keer. In dit artikel ga je lezen hoe je mentaal en fysiek kunt voorbereiden, zodat alles goed gaat....