4 Thuis oefeningen voor een perfecte buik - Farma discounter

4 Thuis oefeningen voor een perfecte buik

MOHSSINE

1 maart 2022

Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven aan dure apparatuur of sportschoolsessies om een geweldig lichaam te krijgen. Alles wat je nodig hebt is een basiskennis van hoe te werken met je eigen fysieke weerstand. Als je al deze oefeningen doet, zal je de warmte voelen en binnen de kortste keren een geweldige resultaten zien.

Wij pleiten voor intense vet verbrandende routines die alle spiergroepen omvatten als je snel buik en flanken wilt verliezen. Kun je een slappe buik en vette zijspieren kwijtraken door afwisselend buikspier trainingen met de nadruk op buikspieren te doen.

4 Thuis oefeningen voor perfecte buik

Hier onder 4 thuis oefeningen voor een stralende, slanke buik:

We hebben voor je de beste 4 thuis oefeningen om zich te ontdoen van buikvet en krijg een slanke buik.

1. Plank

Je hoeft niet langer dan vijf minuten op de stang staan; voor beginners is één minuut meestal voldoende. Het lijkt misschien triviaal, maar als je deze oefening correct uitvoert, zal je buik je anders vertellen. De buikspieren zullen sterker worden en je buik vet zal worden geëlimineerd.

2. Fiets Crunches

Om je nek te ondersteunen plaats je, je handen achter je hoofd in de typische crunch positie, en breng je je benen in een tabletop positie, waarbij je elke elle boog tegen de tegenovergestelde knie plaatst en diep in je zijbuikspieren gaat, herhalende sets van 10 seconden.

3. Scharen

Strek je benen en armen langs je lichaam met je handpalmen op de grond terwijl je op je armen ligt. Breng je voeten met je hielen omhoog tot een hoogte van 5 centimeter boven de vloer. Breng je benen in een verticale positie en vanuit deze positie weer terug, zonder ze op de grond te laten vallen. Voer de oefening snel en krachtig uit.

4. Zijplank

Ga op je zij, op de vloer liggen (of op een matje) met je benen gestrekt en je voeten op elkaar gestapeld. Laat je onderarm net onder je schouder op de vloer rusten. Til jezelf op door je onderarm naar buiten te duwen, zodat je lichaam een rechte lijn vormt van hiel tot hoofd. Strek daarna je bovenarm voor je uit.

Lees ook:

Wat Kan Er Met Je Lichaam Gebeuren Als Je Maar Één Keer Per Dag Eet?

Welke Voedingsmiddelen Verbranden Buikvet?

Laatste Blogs

ZIJN ER SUPPLEMENTEN DIE DE HAARGROEI KUNNEN BEVORDEREN?

Je bent ongetwijfeld al op de hoogte van de vele haarverzorgingsproducten op de markt als je op zoek bent naar strategieën om de haargroei te bevorderen. Veel producten, waaronder shampoos, conditioners, haarbehandelingen en oliën, beweren de haargroei te bevorderen. Misschien weet je echter niet dat er vitaminen zijn die de....

ZIJN AFSLANK SUPPLEMENTEN VERSLAVEND?

De laatste jaren heeft het gebruik van afslank supplementen een hoge vlucht genomen. Iedereen lijkt op zoek naar het wondermiddel waarmee hij snel en effectief kan afvallen. Talloze producten op de markt beweren de stofwisseling te verhogen, het hongergevoel te verminderen en de vetverbranding te bevorderen. Maar hoe veilig zijn....

DE ULTIEME GIDS VOOR HET BEGRIJPEN VAN SUPPLEMENTENLABELS

Als je ooit door de gangen van een supplementenwinkel hebt gelopen, heb je je zeker overweldigd gevoeld door het enorme assortiment en de verwarrende etikettering. Het kiezen van de supplementen die je zullen helpen je gezondheids- en fitnessdoelstellingen te bereiken, kan een uitdaging zijn. Maar je kunt kiezen welke supplementen....