13 Natuurlijke tips om een strakker gezicht te krijgen - Farma discounter

13 Natuurlijke tips om een strakker gezicht te krijgen

MOHSSINE

11 maart 2022

Om strakker gezicht te krijgen en van slappe gezichtshuid af te komen, zijn Botox behandelingen niet de enige manier om een strakker gezicht te krijgen en van een hangende gezichtshuid af te komen. Er is een overvloed aan natuurlijke thuiskuren beschikbaar tegen een zeer geringe kostprijs om huidverslapping tegen te gaan. Botox mag dan wel de eenvoudigste en snelste oplossing lijken, vooral voor diegenen die over de nodige financiële middelen beschikken, maar er zijn verschillende natuurlijke technieken om van een verslapte huid af te komen die nog niet zo bekend zijn.

 

een-strakker-gezicht-te-krijgen

1. De Lepel oefening kan ook helpen

Lepeloefeningen liften je jukbeenderen, minimaliseren nasolabiale plooien, en verbeteren de bloedcirculatie. U zult een strakker gezicht en hals krijgen na het beoefenen van een lepel workout.

Neem een schone eetlepel, tuit je lippen en plaats hem in het midden van je lippen. Breng de eetlepel omhoog met je kaak. Houd het gedurende 5 seconden een glimlach op je gezicht. Neem een moment om je wangen te ontspannen. Herhaal het nog 10 keer. Doe deze oefening van zodra je ‘s morgens wakker wordt en zodra je ‘s avonds naar bed gaat.

2. Eiwit en honing gezichtsmasker

Wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, bieden eiwitten en honing verschillende gezondheidsvoordelen voor de huid, zoals nu blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Eiwitten blijken rimpels en fijne lijntjes te verminderen en huidverslapping tegen te gaan.

COLLAGEN SELECT

COLLAGEN SELECT

✓ Vermindert zichtbaar rimpels,
✓ Verhoogt de elasticiteit van de huid,
✓ Helpt een jeugdige uitstraling te behouden,
✓ Verstevigt de huid van het gezicht en maakt het mooier
Revitaliseer je huid met Collagen Select.

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEl 'T
82% van onze gebruikers kiest Collagen select
ÉLEVE RENEW

ÉLEVE RENEW

✓ Het krachtige serum dat de effecten van veroudering stopt
✓ Geniet van een gladde en soepele huid met de unieke formule van ÉleveRenew
✓ Probeer ÉleveRenew vandaag nog en voel het verschil in je huid
Krijg de schoonheid terug die je verdient

Colruyt Beste anti rimpels serum
BESTEl 'T
PREMIUM COLLAGEN 5000

PREMIUM COLLAGEN 5000

✓ Neem afscheid van je rimpels en zeg hallo
✓ Voor een gladde, stevige huid
✓ Hydrateert je huid
✓ Viscollageen: de sleutel tot een gezonde, jonge huid
Verfrist je huid

Colruyt Beste collageen poeder
BESTEl 'T

Honing bevat veel antioxidanten, heeft als taak om vuil te verwijderen en kan in de huid dringen. Bovendien is het, net als glycerine, hygroscopisch, wat betekent dat het de huid hydrateert en water uit de omgeving absorbeert. Wanneer deze stoffen worden gecombineerd, zorgen ze voor een krachtige huidbehandeling.

Doe deze masker om de week om snel een strakker gezicht te krijgen.

3. Gezichtspakking met papaja en rijstmeel

Dankzij vitamine C in papaja wordt de huid steviger en soepeler door de vorming van collageen te bevorderen. Papaïne, een bestanddeel van papaja, helpt huidverslapping tegen te gaan. Het heeft ook een ontstekingsremmend bestanddeel dat helpt bij de behandeling van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en rosacea. Het vermindert ook ongelijkmatige pigmentatie en maakt de huidskleur lichter en strakker.

ZINAMAX

ZINAMAX

✓ Verbetert de huidconditie
✓ Reinigt de huid
✓ Vermindert de hoeveelheid talg
✓ Verlicht de ontstekingen
✓ Maakt puistjes minder zichtbaar

Beste pillen tegen acne

Colruyt Meeste populair
BESTEl 'T
70% van onze gebruikers kiest Zinamax

4. Wist je dat sinaasappelschil goed is

Sinaasappelschil bevat tannines, antioxidanten en polyfenolen, waardoor het een effectief huidverlichtingsmiddel is. Deze stoffen kunnen een slappe huid doen verhelderen waardoor je een strakker gezicht zult krijgen.

Combineer 1/2 theelepel kurkuma poeder en  theelepel gepoederde sinaasappelschil en beetje honing, maak je een fijne pasta. Breng deze gezichtspakking aan en laat hem zitten tot hij opdroogt. Gebruik een zachte gezichtsreiniger om het masker te verwijderen.

5. Doe gezichtsoefeningen die ervoor kunnen zorgen voor een stralende huid

Verschillende oefeningen om de gezichtsspieren te versterken kunnen helpen bij het modelleren van het gezicht. Train de wangspieren, de spieren rond de mond en de nekspieren om strakker gezicht te krijgen.

De gezichtsspieren reageren op dezelfde manier op training als de beenspieren op het gebied van versteviging en tonus. De spieren vormen een stevige basis voor de huid, maar als ze minder stevig worden, gaat de huid mee hangen en verslappen. Gezichtsoefeningen moeten de gezichtsspieren doen verstevigen, de bloedcirculatie verbeteren.

6. Doe gezichtsmassage

Masseer uw gezicht regelmatig voordat je naar bed gaat om de bloedsomloop te verbeteren. Bovendien helpt het masseren van je gezicht met opwaartse bewegingen en een cirkelvormige beweging om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Breng altijd een hoogwaardige natuurlijke vocht inbrengende crème aan en vergeet niet ook je hals te masseren. Veel vrouwen zien hun nek huid over het hoofd, die bijzonder gevoelig is voor het ontstaan van rimpels en plooien als gevolg van spanning en emotionele stress.

COLLAGEN SELECT

COLLAGEN SELECT

✓ Vermindert zichtbaar rimpels,
✓ Verhoogt de elasticiteit van de huid,
✓ Helpt een jeugdige uitstraling te behouden,
✓ Verstevigt de huid van het gezicht en maakt het mooier
Revitaliseer je huid met Collagen Select.

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEl 'T
82% van onze gebruikers kiest Collagen select
ÉLEVE RENEW

ÉLEVE RENEW

✓ Het krachtige serum dat de effecten van veroudering stopt
✓ Geniet van een gladde en soepele huid met de unieke formule van ÉleveRenew
✓ Probeer ÉleveRenew vandaag nog en voel het verschil in je huid
Krijg de schoonheid terug die je verdient

Colruyt Beste anti rimpels serum
BESTEl 'T
PREMIUM COLLAGEN 5000

PREMIUM COLLAGEN 5000

✓ Neem afscheid van je rimpels en zeg hallo
✓ Voor een gladde, stevige huid
✓ Hydrateert je huid
✓ Viscollageen: de sleutel tot een gezonde, jonge huid
Verfrist je huid

Colruyt Beste collageen poeder
BESTEl 'T

7. Sporten is essentieel

Wanneer vrouwen snel gewicht verliezen, kunnen zij een slappe huid krijgen. In deze omstandigheden kan matige lichaamsbeweging helpen de huid en gezicht strakker te krijgen door de spierspanning te verhogen en de ontwikkeling van de bindweefsel  te stimuleren.

Om de impact van de zwaartekracht tegen te gaan en de huidverslapping om te keren, kun je hoofdstanden of inversie-oefeningen doen.

8. Gebruik Aloë Vera

Aloë vera bevat aloïne, een bioactieve molecule die de aanmaak van melanine remt. Dit kan helpen om je huidskleur te egaliseren en een natuurlijke gloed te geven en ook word je gezicht strakker van.

Aloë vera bevat, een stof die de soepelheid en het vochtgehalte van de huid verbetert. Verse aloë vera gel moet op de huid worden aangebracht en 15 tot 20 minuten worden ingewreven alvorens te worden afgewassen.

9. Gebruik Granaatappel

Door fytonutriënten van granaatappel krijg je strakker gezicht. Masseer de granaatappelpasta een paar minuten in de huid en was het daarna af met lauw water.

10. Verminder suikerinname

Suiker heeft een groeiend aantal nadelige gevolgen voor onze algemene gezondheid, en als het om onze huid gaat, doet het meer kwaad dan goed. Regelmatige suikerconsumptie veroorzaakt een glycatie reactie in ons spijsverteringsstelsel, wat resulteert in AGEs. Deze AGE’s zorgen ervoor dat het collageen (het eiwit dat onze huid strak houdt) in je lichaam sneller wordt afgebroken dan zou moeten, waardoor het niet meer zo vaak kan worden aangemaakt als het zou moeten.

Hierdoor wordt de huid slapper en ontstaan er rimpels. Wanneer je suiker uit je dieet verwijdert, wordt je collageenproductie hersteld en worden je huid en lichaam robuust en gevoed.

11. Eet gezond vooral deze voedingen

Om je huid te vernieuwen of te reconstrueren, heb je een hoogwaardig dieet nodig dat rijk is aan proteïnen, omega-vetzuren en de nodige aminozuren. Verhoog je consumptie van groenten en vers fruit om meer mineralen, vitaminen en anti-oxidanten te krijgen voor een huid die er jonger, stralender en gezonder uitziet. Je moet ook veel water drinken op een regelmatige basis om te helpen bij het wegspoelen van verontreinigende stoffen, gifstoffen en afvalstoffen die de remodellering en frisheid van de huid kunnen beschadigen. Water helpt ook om de huid vochtig en soepel te houden, wat kan helpen om strakker gezicht te krijgen.

Het eten van meer rauwe groenten en fruit kan heel goed zijn voor de huid. Groenten en fruit leveren ons lichaam de nodige vitaminen en mineralen, die helpen bij de vorming van een goede huid en die er jonger en strakker uit laten zien. Drink elke dag groente- en fruit smoothies bij het ontbijt.

 

Sap maken, een snelle manier om verse groenten te presenteren, is een geweldige manier om rauw voedsel te eten. Om de grootste effecten te bereiken, combineer een verscheidenheid aan groene groenten, zoals boerenkool en spinazie.

12. Was je gezicht heel goed

We hebben het allemaal wel eens gedaan: geslapen met onze make-up op omdat we te slaperig of te lui waren om het eraf te halen. Het is echter essentieel om ‘s ochtends en ‘s avonds een paar minuten extra tijd te besteden aan het wassen van je gezicht, vooral bij het verwijderen van make-up. Wanneer make-up op de huid wordt aangebracht, wordt het langzaam door de poriën opgenomen, en omdat bijna alle make-up producten agressieve chemicaliën bevatten, draagt dit bij aan de oxidatieve stress waarmee de huidcellen regelmatig te maken krijgen.

13. Probeer ook kokosolie

Kokosolie is de beste vocht inbrengende oplossing op de markt. Wanneer je kokosolie op uw huid gebruikt, vult het de poriën en rimpels op die zich kunnen vormen als gevolg van de consistentie, en houdt het uw huid glad en gehydrateerd, wat zeer belangrijk is.

Bovendien kunnen, in tegenstelling tot alle vochtinbrengers op waterbasis, de vetzuren in kokosolie door het lage moleculaire gewicht tot de huid doordringen, en zij kunnen de natuurlijke proteïnen van je huid beschermen. Volgens een onderzoek van het National Institute of Health kan kokosolie met succes een droge huid genezen, en ook kan je strakker gezicht krijgen en rimpels verwijderen.

COLLAGEN SELECT

COLLAGEN SELECT

✓ Vermindert zichtbaar rimpels,
✓ Verhoogt de elasticiteit van de huid,
✓ Helpt een jeugdige uitstraling te behouden,
✓ Verstevigt de huid van het gezicht en maakt het mooier
Revitaliseer je huid met Collagen Select.

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEl 'T
82% van onze gebruikers kiest Collagen select
ÉLEVE RENEW

ÉLEVE RENEW

✓ Het krachtige serum dat de effecten van veroudering stopt
✓ Geniet van een gladde en soepele huid met de unieke formule van ÉleveRenew
✓ Probeer ÉleveRenew vandaag nog en voel het verschil in je huid
Krijg de schoonheid terug die je verdient

Colruyt Beste anti rimpels serum
BESTEl 'T
PREMIUM COLLAGEN 5000

PREMIUM COLLAGEN 5000

✓ Neem afscheid van je rimpels en zeg hallo
✓ Voor een gladde, stevige huid
✓ Hydrateert je huid
✓ Viscollageen: de sleutel tot een gezonde, jonge huid
Verfrist je huid

Colruyt Beste collageen poeder
BESTEl 'T
Lees ook:

De 10 Manieren Om Van Acne Littekens Af Te Komen

Gezicht slanker maken met deze 5 manieren

Natuurlijke trucjes om voorhoofd rimpels te verminderen

5 Natuurlijke manieren om puistjes te verwijderen

Laatste Blogs

Waarom diëten niet werkt

Nu de jaarwisseling eraan komt nemen veel mensen zich voor om in 2024 een paar kilo kwijt te raken. Hoewel er boeken vol geschreven zijn met allerlei verschillende diëten, hebben de meesten slechts een tijdelijk effect. In dit artikel leggen we uit waarom blijvend gewichtsverlies afhangt van een nieuwe levensstijl....

ZIJN ER SUPPLEMENTEN DIE DE HAARGROEI KUNNEN BEVORDEREN?

Je bent ongetwijfeld al op de hoogte van de vele haarverzorgingsproducten op de markt als je op zoek bent naar strategieën om de haargroei te bevorderen. Veel producten, waaronder shampoos, conditioners, haarbehandelingen en oliën, beweren de haargroei te bevorderen. Misschien weet je echter niet dat er vitaminen zijn die de....

ZIJN AFSLANK SUPPLEMENTEN VERSLAVEND?

De laatste jaren heeft het gebruik van afslank supplementen een hoge vlucht genomen. Iedereen lijkt op zoek naar het wondermiddel waarmee hij snel en effectief kan afvallen. Talloze producten op de markt beweren de stofwisseling te verhogen, het hongergevoel te verminderen en de vetverbranding te bevorderen. Maar hoe veilig zijn....