Rimpels voorhoofd verwijderen zonder botox met deze 15 trucjes

RIMPELS VOORHOOFD VERWIJDEREN ZONDER BOTOX

RIMPELS VOORHOOFD VERWIJDEREN ZONDER BOTOX

Om van je rimpels af te komen zijn er 3 manieren je kan door botox je rimpels op je voorhoofd verwijderen als je een paar centen voorover hebt, door anti-rimpels crèmes of door natuurlijke huismiddeltjes, waarvan het enige tijd duurt voordat je resultaat ziet zonder botox.

RIMPELS VOORHOOFD VERWIJDEREN ZONDER BOTOX

Verwijderen van je rimpels op je voorhoofd is erg lastig proces voor zowel vrouwen als mannen. Zoals je van ons gewend bent komen wij altijd met eenvoudige tips en weetjes om  probleem op te lossen. Natuurlijk kan je rimpels op je voorhoofd niet verwijderen door deze trucs maar zal je veel besparen dan het gebruik van botox.

HOE KAN IK RIMPELS OP VOORHOOFD VERWIJDEREN ZONDER BOTOX?

We behandelen in dit artikel 15 trucjes die je thuis kunt gebruiken om van voorhoofdsrimpels af te komen:

1. DOE CITRUSVRUCHTEN

Citrusvruchten zijn rijk aan vitamine E en C, die je huid extra zacht kunnen maken en ook de algehele gezondheid van de huid kunnen verbeteren. Je kunt een citrusvrucht naar keuze (citroen, sinaasappel, grapefruit, enz.) rechtstreeks op het voorhoofd aanbrengen en 10 minuten laten inwerken alvorens af te spoelen, maar er is een eenvoudig masker dat waarschijnlijk betere resultaten zal geven en je voorhoofdrimpels snel zal verminderen.

Doe in een kom 1/4 kopje vers sinaasappelsap en voeg bloem toe – net genoeg om een romige pasta te maken. Breng het aan op je voorhoofd en laat het 20 minuten zitten voordat je het afspoelt met warm water.

2. JE KAN OOK BANAAN GEBRUIKEN

Bananen kunnen de huid goed verzorgen, vooral je voorhoofd. Het bevat vitaminen en natuurlijke oliën die de huid een gezonde boost geven. Het beste deel is dat het vrij gemakkelijk te maken en toe te passen is.

Het enige wat je hoeft te doen is 1/4 van een banaan prakken tot je een gladde pasta krijgt.

Breng vervolgens een dun laagje aan op je voorhoofd en laat het 20 minuten zitten. Spoel het daarna af met warm water en je zult voelen dat je voorhoofdrimpels verminderen en  gladder, gehydrateerd wordt.

Wij hebben een aantal slimme tips om het verminderen van je voorhoofd rimpels tegen te gaan, deze trucs zijn gemakkelijk toe te passen en kosten je geen geld. Mocht je de bovenstaande oplossing interessant vinden hou dan onze website in de gaten want we gaan nog meer weetjes en tips plaatsen over voorkomende problemen.

3. INVESTEER IN CRÈMES DIE VOORHOOFDRIMPELS VERMINDEREN

Maar niet om rimpels te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon, dat gebeurt namelijk niet. Zou ook niet moeten. Een juiste hydratatie met een van deze crèmes, boordevol slimme ingrediënten, helpt echter wel om de huid gladder en gezonder te maken en heel snel voorhoofdrimpels verminderen.

COLLAGEN SELECT

COLLAGEN SELECT

✓ Vermindert zichtbaar rimpels,
✓ Verhoogt de elasticiteit van de huid,
✓ Helpt een jeugdige uitstraling te behouden,
✓ Verstevigt de huid van het gezicht en maakt het mooier
Revitaliseer je huid met Collagen Select.

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEL 'T
82% van onze gebruikers kiest Collagen select
ÉLEVE RENEW

ÉLEVE RENEW

✓ Het krachtige serum dat de effecten van veroudering stopt
✓ Geniet van een gladde en soepele huid met de unieke formule van ÉleveRenew
✓ Probeer ÉleveRenew vandaag nog en voel het verschil in je huid
Krijg de schoonheid terug die je verdient

Colruyt Beste anti rimpels serum
BESTEL 'T
PREMIUM COLLAGEN 5000

PREMIUM COLLAGEN 5000

✓ Neem afscheid van je rimpels en zeg hallo
✓ Voor een gladde, stevige huid
✓ Hydrateert je huid
✓ Viscollageen: de sleutel tot een gezonde, jonge huid
Verfrist je huid

Colruyt Beste collageen poeder
BESTEL 'T

4. DOE GEZICHTSYOGA-OEFENINGEN

Sommige mensen beschouwen gezichtsyoga als een natuurlijke facelift. Er zijn gezicht oefeningen online beschikbaar, een van hen is face Yoga Method. Zij adviseren om met beide handen een vuist te maken en deze aan weerszijden van het midden van je voorhoofd te plaatsen, waarbij de knokkels elkaar raken. Trek dan langzaam de knokkels naar de randen van het gezicht met een bescheiden hoeveelheid druk. om deze oefening optimaal te doen is het aan te raden om op YouTube te kijken. Doe dit tien keer per dag, elke dag.

5. GEBRUIK OOK MANUKA HONING

De actieve bestanddelen van manuka honing, voornamelijk benzoëzuur en methylglyoxal, zorgen voor de geneeskrachtige werking. Het heeft ook verzachtende eigenschappen, die helpen om je huid te bevochtigen en voorhoofdrimpels te verminderen. Deze eigenschappen werken in op de huid om deze er jong, gezond en geregenereerd te laten uitzien.

6. AMANDELOLIE

Amandelolie helpt je huid glad te maken en de functie van je huidbarrière te verbeteren. De verzachtende eigenschappen houden de huid gevoed en gehydrateerd. Dit kan op zijn beurt helpen bij het verminderen van rimpels op het voorhoofd.

7. VERMIJD ZON

Het is de belangrijkste oorzaak van rimpels, zoals blijkt uit tal van studies. Blootstelling aan de zon bleek belangrijker dan genen in een onderzoek bij eeneiige tweelingen, uitgevoerd door de New Yorkse cosmetisch chirurg Darrick Antell, MD. Tweelingen die de zon mijden vertoonden minder rimpels en leken over het algemeen jonger dan hun zonminnende broers en zussen.

Draag zonnebrandcrème als je de zon in moet, volgens de American Academy of Dermatology. Het beschermt je tegen huidkanker en helpt rimpels te voorkomen.

8. SNOOZE JE RIMPELS WEG

Omdat de collageenproducerende cellen tijdens een diepe slaap worden hersteld, wordt een goede nachtrust terecht de schoonheidsslaap genoemd. Een ononderbroken slaap van 6 tot 7 uur per nacht heeft de kracht om de schade die overdag aan de huid is toegebracht, te herstellen. Een basisroutine voor huidhygiëne kan helpen om de voordelen van een goede nachtrust te maximaliseren.

9. STOP MET ROKEN

Roken schaadt niet alleen je gezondheid, maar zorgt er ook voor dat de bloedvaten in de opperhuid zich vernauwen, waardoor de bloedtoevoer naar je huid wordt beperkt en er vroegtijdige rimpels ontstaan, zoals rimpels in het voorhoofd.

10. DRINK VEEL WATER

Een goede dagelijkse waterconsumptie kan je helpen een levendige en gezonde teint te behouden. De huid is ons grootste orgaan, en het is vaak het laatste dat profiteert van water in het lichaam, terwijl de kritieke organen het grootste deel ervan verbruiken. Het vermijden van te veel cafeïne dranken, die kunnen leiden tot grote uitdroging, gehydrateerd te blijven gedurende de dag, en het gebruik van huidverzorgingsproducten zal je huid gehydrateerd en gelukkig te houden.

Hier heb je het: een paar eenvoudige aanpassingen in je levensstijl die van grote invloed kunnen zijn op je huid. Dit is een goede plek om te beginnen als je voorhoofdsrimpels wilt verminderen of voorkomen zonder je toevlucht te nemen tot behandelingen zoals Botox.

11. DOE PAPAJA EN ANANAS MASKER

Plet de papaja en de ananas samen tot een dikke pasta. Deze collageen gezicht pack is effectief. Om rimpels op het voorhoofd weg te werken, breng je dit aan en laat je het 20 minuten intrekken voordat je het eraf wast.

12. EET GEZOND

Je lichaam en huid weerspiegelen wat je eet. Zalm, soja, fruit en groenten bevatten veel antioxidanten, omega-3 en eiwitten, waardoor ze uitstekend zijn voor de huid. Vroegtijdige diepe rimpels op de huid kunnen wijzen op een ernstig voedingstekort. Dit is voldoende bewijs om aan te tonen dat het negeren van het belang van voeding kan leiden tot de groei van voorhoofdsrimpels. Neem gezonde voeding op in je dieet om je huid het voordeel te geven van een voeding van binnenuit.

13. VERMINDEREN VAN VOORHOOFDRIMPELS DOOR GOED TE SLAPEN

Na een slechte nachtrust weten we allemaal hoe we eruit zien; onze rimpels kunnen duidelijker zichtbaar zijn dan gewoonlijk. Aan de andere kant zien we er na een volledige nachtrust aanzienlijk meer ontspannen en fris uit. Tijdens de slaap neemt de doorbloeding van onze huid toe, groeit het collageen en wordt UV-schade hersteld, waardoor voorhoofdrimpels zullen verminderen. Maak daarom van slaap een prioriteit in je leven en plan het dienovereenkomstig in.

14. VOORHOOFDRIMPELS VERWIJDEREN MET KOKOSOLIE

Het beste middel om voorhoofdrimpels te verminderen en te voorkomen is kokosolie. Massage met kokosolie helpt om diepe voorhoofdsrimpels en de horizontale lijn tussen de wenkbrauwen op natuurlijke wijze te verminderen. Wrijf 2 eetlepels kokosolie in je handpalmen en masseer de olie zachtjes op je rimpels tussen je ogen om van zorgrimpels af te komen. Het zal je glabellaire lijnen voeden, wat resulteert in een vermindering van gezichtsrimpels. Als huismiddeltje om diepe rimpels in het gezicht en wenkbrauwrimpels weg te werken, kunt je dagelijks vitamine E in het gerimpelde gebied van de wenkbrauwen masseren.

15. DEZE OEFENINGEN ZIJN OOK ESSENTIEEL

RIMPELS VOORHOOFD VERWIJDEREN ZONDER BOTOX

Door de spieren op je voorhoofd te trainen, vermindert je rimpels en corrigeert je ook hangende oogleden. Je doet het als volgt:

Zet je handen in de vorm van een “C” op je ogen, alsof je je ogen open wilt houden. Houd de wijsvinger op de wenkbrauw en de duimen aan weerszijden bij de neus, boven de neusgaten.

Druk elke hand zijwaarts en neerwaarts, open je borst en rol de schouderbladen.

Open de ogen wijd en houd ze 5 seconden vast. Druk met de wijsvinger om te voorkomen dat de wenkbrauwen bewegen.

Knijp de ogen 5 keer dicht en sluit de ogen. Ontspan 5 seconden en herhaal nog 2 keer.

Helaas is het niet altijd mogelijk om het te elimineren zonder anti-rimpels crème  te gebruiken.

Anti-rimpel crème stimuleert de stofwisselingsprocessen van de huidcellen die na verloop van tijd vertragen. Bij regelmatig gebruik van anti-aging cosmetica is het verminderen van voorhoofdrimpels onmiddellijk merkbaar.

COLLAGEN SELECT

COLLAGEN SELECT

✓ Vermindert zichtbaar rimpels,
✓ Verhoogt de elasticiteit van de huid,
✓ Helpt een jeugdige uitstraling te behouden,
✓ Verstevigt de huid van het gezicht en maakt het mooier
Revitaliseer je huid met Collagen Select.

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEL 'T
82% van onze gebruikers kiest Collagen select
ÉLEVE RENEW

ÉLEVE RENEW

✓ Het krachtige serum dat de effecten van veroudering stopt
✓ Geniet van een gladde en soepele huid met de unieke formule van ÉleveRenew
✓ Probeer ÉleveRenew vandaag nog en voel het verschil in je huid
Krijg de schoonheid terug die je verdient

Colruyt Beste anti rimpels serum
BESTEL 'T
PREMIUM COLLAGEN 5000

PREMIUM COLLAGEN 5000

✓ Neem afscheid van je rimpels en zeg hallo
✓ Voor een gladde, stevige huid
✓ Hydrateert je huid
✓ Viscollageen: de sleutel tot een gezonde, jonge huid
Verfrist je huid

Colruyt Beste collageen poeder
BESTEL 'T

Wij hopen dat je deze 15 tips kunt gebruiken in plaats van de dure botox, die chemische stoffen bevat, om rimpels op je voorhoofd te verwijderen.

Lees ook

Gezicht slanker maken met deze 5 manieren

De 10 Manieren Om Van Acne Littekens Af Te Komen

Laatste Blogs

Ontdek de Japanse geheim voor snelle vetverbranding

Lisa, een jonge Amerikaanse vrouw, verhuisde naar Tokio om meer te leren over het traditionele Japanse dieet en ontdekte al snel een populaire matcha- winkel in de buurt. Gedreven door nieuwsgierigheid besloot ze de winkel te verkennen en raakte gefascineerd door de gezondheidsvoordelen van matcha die de lokale bevolking leek....

THUIS JE DUN HAAR DIKKER MAKEN MET DEZE TIPS

Wij hebben een lijst samengesteld met de meest praktische en efficiënte tips van de professionals voor de dames die hun dun haar dikker willen maken! De meeste dames met dunne lokken dromen van dikker haar. En de vreugde van degenen die gezegend zijn met een dikke bos haar. We zullen....

EERSTE KEER SEKS? HET STAPPENPLAN EN TIPS

Als eerste keer seks niet goed gaat, loop je het risico op pijn en algemene ontevredenheid over intimiteit. Daarom is het heel normaal als je duizelig begint te voelen op je eerste keer. In dit artikel ga je lezen hoe je mentaal en fysiek kunt voorbereiden, zodat alles goed gaat....