Onderzoek:Om deze reden zou een man en een vrouw vreemd willen gaan

Onderzoek: Om deze reden zou een man en een vrouw vreemd willen gaan

Onderzoek: Om deze reden zou een man en een vrouw vreemd willen gaan

250 mannen en vrouwen hebben deelgenomen aan dit onderzoek “Om welke reden zou jij als vrouw vreemd willen gaan” “Om welke reden zou jij als man vreemd willen gaan”. 180 vrouwen deden mee aan dit onderzoek en ook 70 mannen deden mee. de deelnemers konden kiezen uit 9 redenen Waaronder:

  1. Seks
  2. Ongelukkig in relatie
  3. Avontuur
  4. Dat speciale gevoel
  5. Moeilijkheden uit de weg gaan (bv: problemen met je man, vrouw)
  6. Weinig zelfvertrouwen
  7. Gebrek aan intimiteit
  8. Verliefdheid in de relatie is weg
  9. Wraak

Vrouwen Resultaten

Zoals eerder gemeld hebben 180 vrouwen meegedaan. De meest gekozen reden onder vrouwen is “Ongelukkig in relatie” ongeveer 78 vrouwen dat is (27%) van de deelnemers. Op de 2e plaats staat “Gebrek aan intimiteit” 54 van de deelneemsters zouden om deze reden willen vreemdgaan, dat is ongeveer (19%). Op de 3e plaats staat “seks” vrouwen willen ook vreemdgaan voor de seks 48 van de vrouwen kozen hiervoor en dat komt neer op (16%). 32 (11%) van de vrouwen zou vreemdgaan als “verliefdheid in relatie weg is”. 28 (10%) vrouwen willen vreemdgaan om “avontuur te beleven”.  20 van de vrouwen kozen zo (7%) voor “dat speciale gevoel”. Ook (7%) dat zijn 20 vrouwen die zouden willen vreemdgaan om “uit de problemen te komen”. 8 van de vrouwen (3%) kozen voor “weinig zelfvertrouwen”. En als laatste 3 (1%) vrouwen zouden willen vreemdgaan voor “wraak”.

Om welke reden zou jij als vrouw vreemd willen gaan

Mannen Resultaten

Ook zouden de meeste mannen vreemdgaan als ze een “ongelukkige relatie” hebben van de 70 deelnemers kozen 49 mannen deze reden en dat is (28%). 36 van de mannen zouden vreemdgaan voor seks dat is (20%). Mannen zouden ook vreemdgaan voor “avontuur” 25 (14%) van de 70 mannen zouden om deze reden vreemdgaan. De andere 25 mannen zouden ook vreemdgaan wegens “gebrek aan intimiteit”. 5% van de mannen zou vreemdgaan voor dat “speciale gevoel”. 6% van de mannen zou vreemdgaan om “uit de problemen te komen”. En nog eens 6% van de mannen zou vreemdgaan vanwege “weinig zelfvertrouwen”. En tenslotte zou 6% van de mannen vreemd willen gaan wanneer “de verliefdheid in de relatie weg is”. 0% van de mannen koos voor “wraak”.

Om welke reden zou jij als man vreemd willen gaan