Ik val niet af? 5 mogelijke oorzaken - Farma discounter

Ik val niet af? 5 mogelijke oorzaken

Ik val niet af? 5 mogelijke oorzaken

Veel mensen beginnen aan een zware dieet en trainingen en na een week vragen zich dan af hmm ik val niet af?.

De laatste keer ontdekte ik het geheim waarom je nog steeds niet kan afvallen: Vandaag gaan we de volgende stap zetten en analyseren waarom je niet afvalt, zelfs niet met een calorietekort.

Voor 99% van de mensen die denken dat ze te weinig calorieën binnenkrijgen, is dit het meest voorkomende scenario.

Ik val niet af

Ik heb mensen gehad die me in het verleden vertelden dat ze een tekort van 100 calorieën hebben en geen gewicht verliezen. Dit is gewoon niet mogelijk – als je 100 calorieën per dag tekort komt, zul je afvallen. Geen twijfel mogelijk. In feite, op dat tempo, zou je ongeveer elke week, 1KG verliezen.

Met andere woorden, als de weegschaal consequent daalt, betekent dit, dat je in een calorietekort zit, als dat niet zo is, dan doe je iets verkeerds.

Als je minder calorieën gaat eten, kan je stofwisseling zich iets aanpassen om te compenseren, maar niet in die mate dat het je zou weerhouden om gewicht te verliezen.

waarom val ik niet af

Als je niet afvalt, moet je ofwel je gemiddelde dagelijkse calorie-inname verlagen, je activiteit verhogen, of beide totdat je gewicht begint te verliezen – zodra dat begint te gebeuren weet je dat je in een calorietekort zit dan ga je deze vraag niet meer stellen ik val niet af.

1. Je hebt geen geduld

  • Ik ben op dieet gegaan, maar ik val niet af.
  • Hoe lang ben je al op (dit) dieet?
  • Vijf hele dagen!
  • Vijf dagen?
  • Ja, vijf dagen! Het dieet werkt niet!

Inderdaad, de meeste mensen slagen er niet in om af te vallen door precies deze simpele reden: ze zijn te ongeduldig.

Zodra je begint met diëten en de eerste positieve veranderingen ziet, word je duizelig van succes. Je denkt dat het net zo makkelijk gaat, de motivatie is uit de maat. Maar dit is een waanidee: je komt al snel in de volgende fase, die ik ‘Sucks’ noem – je doet alles goed, maar er is geen verandering meer.

Op dit punt hebben veel mensen geen geduld meer, het dieet breekt af. Maar als je het langer had volgehouden, zou de vooruitgang hervat zijn en geen vraag ging stellen waarom val ik niet af?

De oplossing:

gewichtsverlies KAN NIET worden geforceerd. Je kunt alleen maar tekort blijven komen, supplementen (straks meer over) trainen en wachten.

Allereerst, kalmeer en wees geduldig. Je bent niet dik geworden in een week en je zult ook niet afvallen in een week. Ik zal je nog meer vertellen, mensen die rekenen op de hulp van een “snel dieet” hebben meer kans om alles wat zij verloren hebben weer terug te krijgen.

Ik kan niet afvallen

Zij kunnen gewoon niet lang genoeg een te grote beperking verdragen en ontwikkelen geen gezonde gewoonten die hen helpen in de toekomst een normaal gewicht te behouden.

Hoe lang duurt het voor ik ga afvallen? Het hangt af van de hoeveelheid overtollig vet: hoe meer, hoe sneller het zal gaan. Als je echter al relatief slank bent wanneer je met je dieet begint, zult je langzamer moeten afvallen om spieren en kracht te behouden.

Streef dus naar een verlies van 0,5-1% (van je totale gewicht) per week. Iemand van 110 kg kan 0,55-1,1 kg per week afvallen, terwijl iemand van 70 kg beter 350-700 gram kan afvallen.

2. Je vergelijkt je zelf met andere

“Ik heb iemand gezien hij is veel afgevallen”. Wat is zijn dieet en programma?

Ik kan u niet verbieden naar anderen te kijken en hen te benijden (we doen het allemaal), maar begrijp een belangrijk ding: hoe vaker je de diëten en programma’s van anderen uitprobeert, hoe minder vaak je zelf succes boekt.

Zij kunnen totaal andere aandoeningen hebben, bv. betere genetica, verboden drugs gebruiken of de afgelopen jaar dagelijks hebben getraind.

De oplossing is dat je informatie moet zoeken en vragen moet stellen. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen, maar als je één ding kiest, besteed er dan genoeg tijd aan. Kortom, heb geduld.

3. Je bent niet eerlijk tegen je zelf

Zelfs wanneer we de calorieën van het ontbijt, de lunch, het middagmaal en het avondmaal tellen, is het mogelijk dat we de totale dagelijkse calorie-inname niet voldoende schatten.

We kunnen eigenlijk vergeten welk voedsel we in de loop van de dag in onze maag hebben binnengekregen. Weet je nog dat je op een paar koekjes kauwde die een collega je aanbood?

ik val niet af ondanks dieet

Dat je een gerecht meerdere keren hebt geproefd tijdens het koken? Dat je op een stukje van een broodje knabbelde?

De oplossing is dat je een voedseldagboek bij moet houden of nog gemakkelijker, maak meteen aantekeningen op je telefoon, aangezien de meesten van ons die altijd bij zich hebben.

Schrijf alles wat je eet in één keer op, zonder het voor later te bewaren. Al deze informatie zal je helpen om je totale calorie-inname adequaat in te schatten.

4. Je drinkt niet genoeg water

Je drinkt sapjes (vers geperst), thee (groen, zonder suiker) en koffie, denkend dat vloeistof genoeg is, maar intussen is alleen zuiver water een katalysator voor stofwisselingsprocessen en zijn alle andere vloeistoffen meer als voedsel.

Drink water voor het ontbijt en 20 minuten voor de maaltijd, maar niet meteen na de maaltijd. Je moet ten minste twee liter helder, niet-koolzuurhoudend water per dag drinken. Dit is ook een belangrijke onderdeel om meer en sneller calorieën te verbranden.

5 ik val niet af? Omdat je geen vetverbranders neemt

Stimulerende middelen zijn een klasse sportvoedingsproducten die zijn ontworpen om je te helpen bij de bestrijding van vetafzettingen.

Ze kunnen ook werken als energieboosters, waardoor je meer uit jezelf kunt halen tijdens het diëten. Vetverbranders verhogen de stofwisseling, kunnen de absorptie van vetten en koolhydraten uit het maagdarmkanaal blokkeren en hebben een vochtafdrijvend effect.

Ze worden meestal geleverd in de vorm van capsules en tabletten, hoewel ze ook in poedervorm kunnen worden gevonden.

Vetverbranders zijn er om je lichaamsvet te verminderen. Met behulp van deze supplementen zal je lichaam de eetlust en de opname van vetten in het lichaam onderdrukken.

Ook dragen vetverbranders aan bij het verwijderen van overtollig water uit het lichaam, je spieren krijgen dichtheid en verlichting. Fat Burners helpen bij het afbreken van vet, waardoor het tijdens het sporten wordt omgezet in energie voor je spieren.

Het is belangrijk te begrijpen dat het geen wonderpillen zijn die je slikt en meteen vet begint te verbranden. Nee, en nog eens nee! De basis van alles is een dieet en een goed opgebouwd trainingsproces en vetverbranders zijn een aanvulling daarop. Nu hoop ik dat u met deze informatie niet weer deze vraag zult stellen ik val niet af?

FAST BURN EXTREME

FAST BURN EXTREME

✓ Remt de vorming van vetweefsel
✓ Versnellen vetverbranding
✓ Remmen de trek in ongezonde snacks
✓ Verbeteren spijsvertering
✓ Blokkeren het indringen van vet
✓ Versnelt het metabolisme van vetten en koolhydraten
Voor mensen die heel snel willen afvallen

Colruyt Bespaar tot 50%
NAAR DE SITE
95% van onze gebruikers kiest Fast Burn Extreme
BURNBOOSTER

BURNBOOSTER

✓ -8 kilogram in minder dan een maand tijd
✓ Een snellere verbranding van vetweefsel
✓ Een sneller metabolisme
✓ Verminderde eetlust
✓ Meer energie
Beste in aanbieding afslankpillen

Colruyt Koop 1 voor €55, krijg 1 gratis bij
NAAR DE SITE
SLIMDROPICO

SLIMDROPICO

✓ Versnellen vetverbranding
✓ Remmen de trek in ongezonde snacks
✓ Verbeteren spijsvertering
✓ Blokkeren het indringen van vet
Beste afslank druppels

Colruyt Bespaar tot 25%
NAAR DE SITE
NUVIALAB KETO

NUVIALAB KETO

✓ Maakt het makkelijker om ketose te behouden
✓ Ze ondersteunen de stofwisseling
✓ Versnellen de vermindering van vetweefsel
✓ Leveren energie en verhogen efficiëntie
✓ Ze verminderen de eetlust en de noodzaak om te snacken
Beste keto afslankpillen

Colruyt Vetverbrander van het jaar
NAAR DE SITE
95% van onze gebruikers kiest Nuvialab Keto

Vergelijk hier de door ons aangeboden vetverbranders. >>

Lees ook:

Wat Kan Er Met Je Lichaam Gebeuren Als Je Maar Één Keer Per Dag Eet?

Welke Voedingsmiddelen Verbranden Buikvet?