De beste manieren om thuis je haar dikker te maken - Farma discounter

De beste manieren om thuis je haar dikker te maken

De beste manieren om thuis je haar dikker te maken

Wij hebben een lijst samengesteld met de meest praktische en efficiënte tips van de professionals voor de dames die hun haar dikker willen maken!

De meeste vrouwen met dunne lokken dromen van dikker haar. En de vreugde van degenen die gezegend zijn met een dikke bos haar. We zullen in deze post uitzoeken hoe je je haar dikker kunt maken als je al een behoorlijke basis hebt. En, als je extreem dunne lokken hebt, hoe je ze dikker en dichter kunt maken.

Belangrijk om te weten voor dat je Haar dikker gaat maken

Laten we duidelijk zijn: geen enkele shampoo of conditioner zal je haar veel dikker maken. Het aantal haarfollikels, de haardikte en de haargroeihoek zijn allemaal genetisch bepaald. Er kan echter wel een visuele indruk worden bereikt, en hier komt cosmetische tactiek van pas. U moet ook de conditie van uw haar in de gaten houden. Externe factoren zijn vaak de oorzaak van haaruitval en zelfs kleine aanpassingen in levensstijl en haarverzorging kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid van het haar.

tips om je haar dikker te maken

7 tips om je haar dikker te maken

Vandaag hebben wij een lijst met beproefde adviezen voor u samengesteld. U moet ze combineren voor de beste en sneller resultaat.

1. Verhoog de hoeveelheid eiwitten in uw dieet

Als je besloten hebt om vegetariër te worden, moet je beter opletten hoeveel zink je binnenkrijgt via je voeding. Mensen die geen vlees eten hebben een grotere kans op een zinktekort, wat kan bijdragen aan haaruitval, zo blijkt uit onderzoek. Vegetariërs en veganisten zouden twee keer zoveel zink moeten nemen als wordt aanbevolen, omdat eiwitten het lichaam helpen het meeste uit deze cruciale vitamine te halen.

2. Kam je haar vaker

Kammen is heilzaam omdat het zorgt voor een massage, stimulatie van de haarzakjes, en exfoliatie in één. Het is echter van vitaal belang om de juiste kam te kiezen. Hij moet van goede kwaliteit zijn, mag het haar niet elektrificeren en mag geen irritatie veroorzaken. Daarom raden deskundigen aan om houten of siliconen kammen te gebruiken. Plastic en metalen kammen zijn sterk aan te raden om te vermijden.

3. Gebruik sulfaatvrije shampoo

Uw shampoo mag dan wel fantastisch schuimen, als u uw haar natuurlijk dikker wilt maken, moet u de etiketten goed lezen. Sulfaten, die verantwoordelijk zijn voor het schuim, zijn slecht voor je haar, vooral als je een gevoelige huid en dun haar hebt. Hoewel sulfaten efficiënt zijn in het verwijderen van vuil, kunnen ze je haar ook beroven van de natuurlijke oliën die het nodig heeft om gezond te blijven.

4. Neem vitamines om je haar dikker te maken

U kunt bepaalde vitaminecomplexen nemen om uw haar dikker te maken en sneller te laten groeien. Naast vitaminen bevatten ze vaak ijzer, gistextract, aminozuren en vitamine D, dat weliswaar geen directe invloed heeft op de conditie van het haar, maar wel de opname van andere voedingsstoffen verhoogt.

FOLISIN

FOLISIN

✓ Natuurlijke haargroei ondersteunen
✓ De intensiteit van uitvallen verminderen
✓ De normale haarpigmentatie helpen te behouden
✓ Het handhaven van de juiste testosteronniveaus ondersteunen
Populaire haargroei vitamines voor mannen

Colruyt In Aanbieding
NAAR DE SITE
HAIR CARE PANDA

HAIR CARE PANDA

✓ Haren verstoken van de vitaliteit
✓ Verzwakt door haarstyling behandelingen
✓ Haar verzwakt door zwangerschap en hormonale behandelingen
✓ Haar verzwakt door een slecht gebalanceerd dieet
✓ Onhandelbaar haar dat vaak #BadHairDay heeft;)
Beste gummy haar vitamines

Colruyt In aanbieding
NAAR DE SITE
JELLY BEAR HAIR

JELLY BEAR HAIR

✓ 500%* BIOTINE
✓ 200%* NIACINE
✓ 200%* VITAMINE E
✓ 50%* ZINK
✓ 100%* SELENIUM
✓ 100%* VITAMINE A
Beste haar vitamines

Colruyt 50% korting
NAAR DE SITE
PROFOLAN

PROFOLAN

✓ Stimuleert haargroei
✓ Blokeert DHT Hormoon
✓ Verbetert de bloedsomloop
✓ Versterkt de haarzakjes
Beste haargroei vitamines

Colruyt In aanbieding
NAAR DE SITE
LOCERIN

LOCERIN

✓ Uw haar verzwakt is en regeneratie nodig heeft,
✓ U de groei op een natuurlijke manier wilt versnellen,
✓ U gespleten haarpunten hebt,
✓ Uw haar schittering mist,
✓ U problemen met styling hebt.
Onze beste verkochte haargroei pillen voor vrouwen

Colruyt In aanbieding
NAAR DE SITE
65% van onze gebruikers kiest Folisin
VITA HAIR MAN

VITA HAIR MAN

✓ Versterking en voeding van haarzakjes
✓ Stimulering van groei van nieuw haar
✓ Het behouden van intensieve haarkleur
✓ Herstel en bevochtiging van haar
✓ Natuurlijke, veilige samenstelling
Beste haargroei vitamines

Colruyt In aanbieding
NAAR DE SITE

5. Maskers om je haar dikker te maken

Cosmeticazaken bieden een overvloed aan antwoorden op de vraag hoe het haar dikker te maken, een wagen en een karretje – maskers voor dun haar in overvloed in de winkelrekken. U zult moeten experimenteren om uit te vinden welk masker voor u het beste is, maar vergeet niet om uw eigen maskers te maken.

Voor dik haar maak je een eiermasker door twee eieren met een kopje water te combineren en dit op het haar aan te brengen. Wikkel je hoofd in plasticfolie en laat het een uurtje ongeveer zitten, daarna kun je je haar met shampoo wassen.

6. Blijf uit de buurt van styling apparaten

Het is niet goed als je elke dag naar je haardroger grijpt om je lokken zo snel mogelijk te drogen. Haarverzorging producten met een hoge warmtegraad kunnen er echter voor zorgen dat je geen dikkere en sterkere lokken krijgt. Als je directe hitte op je haar gebruikt, veroorzaakt dat kleine gaatjes in de beschermende laag van het haar, waardoor je lokken kunnen beschadigen en breken.

Daarnaast is het handig om je haar te beschermen tegen blootstelling aan de zon. U kunt bijvoorbeeld een hoed of een pet dragen

7. Neem ook vitamine C

Vitamine C kan uw haar sterker en dikker maken, naast de vele gezondheidsvoordelen. Het is belangrijk voor de vorming van collageen, het voorkomen van haarbreuk, en zelfs het voorkomen van vroegtijdig grijs worden van het haar. Vitamine C wordt meestal geassocieerd met citrusvruchten, maar het kan ook worden gevonden in broccoli, boerenkool en aardbeien. Natuurlijk kan je het ook vinden in onze aangeboden vitamines.

Lees ook:

Roos in je haar: 5 Manieren Om Roos Te Stoppen

Beste doe-het-zelf behandelingen voor haar beschadiging

Haar elke dag wassen: Dit is wat er gaat gebeuren

Haaruitval stoppen met deze 10 handige tips

10 Stappen Om Je Haar Perfect Te Wassen

15 tips om je haar sterker dan ooit te maken