Gezicht slanker maken met deze 5 manieren - Farma discounter

Gezicht slanker maken met deze 5 manieren

MOHSSINE

3 februari 2022

Elke vrouw wil haar gezicht slanker maken, dus kiezen velen voor methodes zoals het gebruik van een liggende gezicht app, het dragen van veel make-up, of gaan naar plastische chirurgie als ze genoeg geld hebben.

Dikke wangen kunnen zelfs de slankste vrouwen en meisjes een ongemakkelijk gevoel geven en dus willen ze hun bolle wangen wegkrijgen, en het onderwerp “hoe mijn gezicht strak krijgen” is pertinent bij elk gewicht.

Je kunt om verschillende redenen een zichtbaar dikke gezicht krijgen. Overgewicht, slaapgebrek of vochttekort in het lichaam behoren tot de meest voor de hand liggende, terwijl bijwerkingen van geneesmiddelen of erfelijkheid tot de minder voor de hand liggende behoren.

Hoe dan ook, waarschijnlijk vond je mollige wangen alleen schattig toen je een kind was.

Hoe word je slanker in je gezicht?

Er zijn verschillende methoden om je gezicht slanker en strak te krijgen. De belangrijkste factoren zijn een degelijk en evenwichtig dieet, voldoende water en gezichtsmassage; als je zich niet aan deze richtlijnen houdt, zullen activiteiten en voorwerpen om je gezicht dunner te maken geen effect hebben.

 

5 manieren om je gezicht thuis slanker te maken

We zullen je in dit artikel laten zien hoe je je gezicht weer slanker kunt maken zonder dure behandelingen of plastische chirurgie en zodat je niet te veel make up of een of andere app hoeft te gebruiken om je gezicht strak te krijgen:

  1. Bewegen met je mond

Als je je gezichtsspieren wilt versterken, moet je ze gebruiken, net als elk ander deel van je lichaam. Een onderkin en een slappe kaaklijn kunnen om verschillende redenen ontstaan, zoals een slechte houding, erfelijkheid en zwaarlijvigheid, aldus deskundigen.

Je kunt je gezicht trainen door je mond te gebruiken. Fluit met samengetrokken lippen, maar fluit niet als je in een gemeenschappelijke ruimte aan het werk bent om anderen niet te storen. Trek een vissengezicht met je lippen en ontspan je dan in een “O” vorm van verbazing. Maak een paar tonguitsteeksels. Gebruik je lippen om aan je onderkaak te werken. Als dit allemaal te lastig is om in het openbaar te doen, kauw dan kauwgom, maar zorg ervoor dat het niet te veel is.

  1. Gua sha-stenen

We spannen ons lichaam en onze spieren instinctief aan als we werken of gestrest zijn. Omdat ons gezicht de bron is van al onze uitdrukkingen, spannen de spieren in ons gezicht zich ook aan, waardoor kleine lijntjes ontstaan die uiteindelijk kunnen uitgroeien tot groeven. Het vasthouden van water kan worden veroorzaakt door slaaptekort, stress en andere omstandigheden, waardoor het gezicht opgeblazen en versleten wordt.

Gua sha stenen kunnen helpen om de vochtafvoer te versnellen en wallen te minimaliseren door ze te gebruiken op het gezicht, de hals en zelfs op de schouders en de rug. Het kan ook helpen om fijne lijntjes te verminderen door zachtjes de huid te schrapen in een opwaartse beweging.

  1. Oefeningen om gezicht slanker te maken

Gezichtstrainingen verbeteren je uiterlijk, gaan veroudering tegen en versterken je spieren.

De effectiviteit van gezichtstrainingen voor gezichtsverjonging: een systematische evaluatie, volgens individueel onderzoek. dat regelmatige lichaamsbeweging de spierspanning in het gezicht verhoogt, waardoor het gezicht slanker lijkt

  1. open je mond zo wijd mogelijk en sluit je ogen. Open dan je ogen en sluit je mond. Herhaal deze beweging 20 keer.
  2. sluit je lippen op een gegeven moment en beweeg ze heen en weer totdat je moe wordt
  3. neem lucht in je mond en blaas je wangen uit, blijf een paar seconden in deze positie en laat dan de lucht ontsnappen. Probeer dezelfde oefening met elke wang afzonderlijk. Herhaal ongeveer 10 keer.
  4. breng je lippen naar één punt en glimlach dan, zonder ze te openen, uit alle macht. Herhaal de oefening 15-20 keer.
  5. rimpel je neus alsof je wilt niezen en ontspan hem dan. Herhaal 10 keer.
  1. Een gezichtsmassage die je gezicht slanker maakt

Een eenvoudige gezichtsmassage met een plantaardige olie of een serum of crème waarvan je denkt dat die niet alleen kan helpen bij het verstevigen en afslanken van het gezicht, maar ook bij het voorkomen van rimpels.

Een gezichtsmassage kan de spieren ontspannen, de doorbloeding bevorderen en helpen rimpels te voorkomen door het ontstaan van rimpels uit te stellen. Een volledige video over hoe je jezelf de ideale gezichtsmassage kunt geven, is hier te zien.

  1. Producten die de huid strakker maken

Een andere techniek om een jonge gloed en vitaliteit van het gezicht te stimuleren, is het gebruik van huid verstrakkende en -opvullende lotions, serums en gezichtsmaskers. Hoewel ze een verslapte onderkin of hangende bolle wangen kunnen wegkrijgen, kunnen ze wel helpen door de verslapte huid te verstevigen.

Tretinoïne, een vitamine A-derivaat, blijkt op dezelfde manier te werken en daarom kunnen huidverzorgingsproducten die deze stof bevatten, helpen de verslapte gezicht slanker en steviger te maken.

 

Lees ook:

De 10 Manieren Om Van Acne Littekens Af Te Komen

Natuurlijke trucjes om voorhoofd rimpels te verminderen

7 beste tips om thuis je poriën te verkleinen

5 manieren om gezichtshaar te voorkomen bij vrouw

Welke voedingsmiddelen verbranden buikvet?

Laatste Blogs

Waarom diëten niet werkt

Nu de jaarwisseling eraan komt nemen veel mensen zich voor om in 2024 een paar kilo kwijt te raken. Hoewel er boeken vol geschreven zijn met allerlei verschillende diëten, hebben de meesten slechts een tijdelijk effect. In dit artikel leggen we uit waarom blijvend gewichtsverlies afhangt van een nieuwe levensstijl....

ZIJN ER SUPPLEMENTEN DIE DE HAARGROEI KUNNEN BEVORDEREN?

Je bent ongetwijfeld al op de hoogte van de vele haarverzorgingsproducten op de markt als je op zoek bent naar strategieën om de haargroei te bevorderen. Veel producten, waaronder shampoos, conditioners, haarbehandelingen en oliën, beweren de haargroei te bevorderen. Misschien weet je echter niet dat er vitaminen zijn die de....

ZIJN AFSLANK SUPPLEMENTEN VERSLAVEND?

De laatste jaren heeft het gebruik van afslank supplementen een hoge vlucht genomen. Iedereen lijkt op zoek naar het wondermiddel waarmee hij snel en effectief kan afvallen. Talloze producten op de markt beweren de stofwisseling te verhogen, het hongergevoel te verminderen en de vetverbranding te bevorderen. Maar hoe veilig zijn....