Eerste keer seks - Stappenplan, tips zodat je eerste keer goed gaat

EERSTE KEER SEKS? HET STAPPENPLAN EN TIPS

MOHSSINE

14 april 2022

Als eerste keer seks niet goed gaat, loop je het risico op pijn en algemene ontevredenheid over intimiteit.

Daarom is het heel normaal als je duizelig begint te voelen op je eerste keer. In dit artikel ga je lezen hoe je mentaal en fysiek kunt voorbereiden, zodat alles goed gaat tijdens je eerste keer sex.

EERSTE KEER SEKS KAN HEEL ANDERS ZIJN

Veel mensen denken dat echte eerste seks vaginaal is, waarbij de penis de vaginawand binnendringt. Dit is echter niet de enige manier van eerste keer.

Sommige mensen hebben alleen orale seks als hun eerste seksuele ervaring. Anale penetratie wordt door sommigen op de proef gesteld. Sommige mensen gebruiken liever strelingen en seks apparaten om klaar te komen.

Het is helemaal aan jou om te bepalen wat echt jouw eerste keer seks is.

Het zijn allemaal uitzonderingen op de regel. Je echtgenoot en jij moeten zich niet beperken tot normen.

EERSTE KEER SEKS

HET STAPPENPLAN VOOR JE EERSTE KEER SEKS

De eerste keer dat je tijd doorbrengt met je nieuwe partner wordt altijd afgeschilderd als een sprookje. Perfect, intens, perfect wederzijds begrip, gespannen sensaties, en een gelijktijdig orgasme aan het eind. Helaas zijn deze fantasieën zo ver van de werkelijkheid dat ze vaak gepaard gaan met verlegenheid, pijn, krakende gewrichten, dom gegrinnik en andere scènes die niet thuishoren.

1. KIES DE GEPASTE TIJDSTIP

Tijdstip voor jullie eerste keer seks is een van de belangrijkste en eerste waar je aan moet denken. Het verdedigingssysteem van vrouwen is iets delicater dan dat van mannen. Het orgasme van een vrouw is voor 70% afhankelijk van haar mentale gesteldheid.

Daarom is het belangrijk om een nieuwe seksuele relatie aan te gaan wanneer je er psychologisch klaar voor bent. Zet de “vijf-date regel” en andere opgelegde normen door anderen opzij. Besteed aandacht aan jezelf. Ook, als je te vroeg een seksuele relatie aangaat, zullen herinneringen aan het verleden, met name de partner, je ervan weerhouden te ontspannen en zo te genieten, wat veel beangstigender is dan enig ongemak.

2. VEILIGHEID EERST

Een succesvolle relatie begint niet altijd met de eerste seks seks met je nieuwe partner. Het is mogelijk dat alles eindigt op dezelfde avond dat het begon. Je eerste verantwoordelijkheid is echter te garanderen dat alles in dit geval goed verloopt. De belangrijkste bepaling moet dan ook zijn dat de partner een condoom moet gebruiken om zich te beschermen tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

Ook voor jouw alles vrouw zijnde moet je de pil niet vergeten om zwangerschap te vermijden.

3. GEEN HOGE VERWACHTINGEN

Je geest zal racen met ideeën over wat te doen als je voor de eerste keer met je partner naar bed gaat. Hij schept waarschijnlijk allerlei verwachtingen in zijn brein, net als jij, omdat hij staat te popelen. Het kan nuttig zijn om met hem te praten over je voorkeuren. Het is cruciaal om te begrijpen dat je eerste nacht met je minnaar doorbrengen zonder seks niet ongewoon is.

4. MASTURBEREN

Masturbatie is een uitstekende benadering om vertrouwd te raken met je eigen lichaam. Dit geldt zowel voor mannen als voor dames.

Door je eigen geslachtsdelen aan te raken en te stimuleren, leer je wat je prettig vindt en welke bewegingen je niet moet doen. Als je voor het eerst seks hebt, kun je je partner op basis van je eerdere ervaringen vertellen hoe hij of zij jou plezier kan geven.

Zelfbevrediging zal je leren hoe te ontspannen en je lichaam te laten weten dat seks intrigerend en heerlijk is. Dat betekent dat je niet bang of stijf zult zijn als je het voor de eerste keer doet.

5. DENK NA OVER JE UITERLIJK

Zelfs de meest ideale vrouw heeft gebreken. Als je al in bed ligt met een man, is hij geïnteresseerd in je. Zoals je nu bent. Talloze seksuologische onderzoeken hebben aangetoond dat wanneer een man opgewonden raakt, zijn hersenen het vrouwenlichaam als ongelooflijk aantrekkelijk beschouwen, ondanks de onvolkomenheden.

Dit doet natuurlijk niets af aan het belang van voorbereidingen voor de eerste keer, zoals aantrekkelijk lingerie, manicure en pedicure.

6. VOORSPEL IS BELANGRIJK

Angst om voor de eerste keer seks te hebben is vrij normaal. Voorspel kan er echter voor zorgen dat je zich minder angstig voelt. Zoenen en strelen zijn gebruikelijk in het voorspel, en ze kunnen ervoor zorgen dat je zich meer op je gemak voelt met je eigen lichaam en van je partner.

7. GLIJMIDDEL NIET VERGETEN

Zelfs als jullie allebei echt naar seks verlangen het lichaam van het meisje kan de eerste keer niet genoeg vocht aanmaken. Dus zorg dat je van tevoren glijmiddel hebt – het zal de penetratie veel gemakkelijker maken.

8. DOE RUSTIG AAN

Sommige mensen zijn ongeduldig om snel klaar te komen. Seks kan een meer ontspannen en heerlijke ervaring worden als je de tijd neemt en geniet van de trip. ” 10 tips om langer vol te houden tijdens seks 

9. HET IS NIET NODIG OM TE STREVEN NAAR HET OPWEKKEN OF UITSTELLEN VAN EEN ORGASME

Voor jonge mannen kan een orgasme tijdens de eerste seks te snel komen. Bij meisjes daarentegen, komt het soms helemaal niet. En het is belangrijk om te begrijpen dat beide situaties normaal zijn.

Seks is een vaardigheid die met de tijd wordt aangescherpt. Net als autorijden, fietsen of bijvoorbeeld lezen, kun je niet bij de eerste keer goed gaan.

HOE KAN IK MIJN LIBIDO VERHOGEN?

De meerderheid van de vrouwen willen graag weten hoe ze hun libido op natuurlijke manier kunnen verhogen. De eerste keuze die wij aanbevelen zijn lustopwekkende middelen, maar er zijn ook andere ” 6 manieren om vrouwelijk libido te verhogen

Ben je een man en wil je je erectie verhogen of je penis klein beetje langer maken? bekijk onze beste erectiepillen.

Vergeet niet dat als het eerste keer seks niet goed gaat natuurlijk is, en naarmate je meer seks hebt, zal je er heel goed in worden net als auto rijden.

FEMIN PLUS

FEMIN PLUS

✓ Femin Plus verhoogt het seksuele verlangen,
✓ Versnelt de opwinding,
✓ Laat je fantastische orgasmen ervaren,
✓ Verbetert vaginale hydratatie,
✓ Verbetert de bloedtoevoer en verhoogt de gevoeligheid voor aanraking.
Laat je fantasieën tot leven komen met een verhoogd libido

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEl 'T
75% van onze gebruikers kies voor Femin plus
MEMBER XXL

MEMBER XXL

✓ Deze methode van p-e-n-i-s vergroting is niet-invasief
✓ Biedt snelle resultaten
✓ Kan leiden tot een dikkere en 9 cm langere p-e-n-i-s
✓ Verbetert seksuele prestaties
✓ hoogwaardig en volledig veilig
Voel de kracht van de natuur en vergroot je mannelijkheid

Colruyt Beste in het algemeen
BESTEl 'T
75% van onze gebruikers kiest voor Member xxl
PERFORMER8

PERFORMER8

✓ Onlock ongekende seksuele energie, drive en uithoudingsvermogen
✓ Zonder bijwerkingen
✓ Erecties zo stevig en sterk als nooit tevoren, die langer aanhouden dan ooit
✓ Verhoogt je spermavolume en beweeglijkheid voor maximale potentie
✓ Beheerst de climax en neem de controle over je seksleven
✓ Natuurlijk, veilig en bewezen effectief door effectieve doseringen van ingrediënten
✓ Formule is ook GMO- en sojavrij voor extra veiligheid en geruststelling
8x Beter presteren in je slaapkamer

Colruyt Beste erectiepillen
BESTEl 'T
TESTOLAN

TESTOLAN

✓ Versterkt je welzijn en uiterlijk met een unieke combinatie van werkzame stoffen
✓ Vernieuw je energie en verbetert je uithoudingsvermogen
✓ Versterkt en vergroot je spiermassa, beschermt je botten en verhoogt je potentie
✓ Verhoogt je libido, versterkt je sperma
Ultieme oplossing tegen tes-tos-te-ron tekort.

Colruyt Populairste
BESTEl 'T

Laatste Blogs

Waarom diëten niet werkt

Nu de jaarwisseling eraan komt nemen veel mensen zich voor om in 2024 een paar kilo kwijt te raken. Hoewel er boeken vol geschreven zijn met allerlei verschillende diëten, hebben de meesten slechts een tijdelijk effect. In dit artikel leggen we uit waarom blijvend gewichtsverlies afhangt van een nieuwe levensstijl....

ZIJN ER SUPPLEMENTEN DIE DE HAARGROEI KUNNEN BEVORDEREN?

Je bent ongetwijfeld al op de hoogte van de vele haarverzorgingsproducten op de markt als je op zoek bent naar strategieën om de haargroei te bevorderen. Veel producten, waaronder shampoos, conditioners, haarbehandelingen en oliën, beweren de haargroei te bevorderen. Misschien weet je echter niet dat er vitaminen zijn die de....

ZIJN AFSLANK SUPPLEMENTEN VERSLAVEND?

De laatste jaren heeft het gebruik van afslank supplementen een hoge vlucht genomen. Iedereen lijkt op zoek naar het wondermiddel waarmee hij snel en effectief kan afvallen. Talloze producten op de markt beweren de stofwisseling te verhogen, het hongergevoel te verminderen en de vetverbranding te bevorderen. Maar hoe veilig zijn....