Eerste keer seks? Het stappenplan en tips - Farma discounter

Eerste keer seks? Het stappenplan en tips

Eerste keer seks? Het stappenplan en tips

Als eerste keer seks niet goed gaat, loop je het risico op echte lichamelijke pijn en algemene ontevredenheid over intimiteit.

Daarom is het heel normaal om je duizelig te voelen voor je eerste ontmoeting. Nu zal ik je leren hoe je je mentaal en fysiek kunt voorbereiden, zodat alles goed gaat tijdens je eerste keer vrijen.

Eerste keer seks kan heel anders zijn

Veel mensen denken dat echte eerste seks vaginaal is, waarbij de penis de vaginawand binnendringt. Dit is echter niet de enige keuze.

Sommige mensen hebben alleen orale seks als hun eerste seksuele ervaring. Anale penetratie wordt door sommigen op de proef gesteld. Sommige mensen gebruiken liever strelingen en seks apparaten om klaar te komen.

Het is helemaal aan jou om te bepalen wat echte seks is.

Het zijn allemaal uitzonderingen op de regel. U en uw echtgenoot moeten zich niet beperken tot normen.

eerst keer seks hebben

Het stappenplan voor je eerste keer seks 

De eerste keer dat je tijd doorbrengt met je nieuwe man wordt altijd afgeschilderd als een sprookje. Perfect, intens, perfect wederzijds begrip, gespannen sensaties, en een gelijktijdig orgasme aan het eind. Helaas zijn deze fantasieën zo ver van de werkelijkheid dat ze vaak gepaard gaan met verlegenheid, pijn, krakende gewrichten, dom gegrinnik en andere scènes die thuishoren.

1. Kies de gepaste tijdstip 

Tijdstip voor jullie eerste keer is een van de belangrijkste en eerste waar je aan moet denken. Het verdedigingssysteem van vrouwen is iets delicater dan dat van mannen. Het orgasme van een vrouw is voor 70% afhankelijk van onze mentale gesteldheid.

Daarom is het belangrijk om een nieuwe seksuele relatie aan te gaan wanneer je er psychologisch klaar voor bent. Zet de “vijf-date regel” en andere opgelegde normen door anderen opzij. Besteed aandacht aan jezelf. Ook, als je te vroeg een seksuele relatie aangaat, zullen herinneringen aan het verleden, met name de partner, je ervan weerhouden te ontspannen en zo te genieten, wat veel beangstigender is dan enig ongemak.

2. Veiligheid eerst

Een succesvolle relatie begint niet altijd met de eerste seks met je nieuwe partner. Het is mogelijk dat alles eindigt op dezelfde avond dat het begon. Uw eerste verantwoordelijkheid is echter te garanderen dat alles in dit geval goed verloopt. De belangrijkste bepaling moet dan ook zijn dat de partner een condoom moet gebruiken om zich te beschermen tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

3. Geen hoge verwachtingen

Je geest zal racen met ideeën over wat te doen als je voor de eerste keer met je partner naar bed gaat. Hij schept waarschijnlijk allerlei verwachtingen in zijn brein, net als jij, omdat hij staat te popelen. Het kan nuttig zijn om met hem te praten over je voorkeuren. Het is cruciaal om te begrijpen dat je eerste nacht met je minnaar doorbrengen zonder seks niet ongewoon is.

4. Masturberen

Masturbatie is een uitstekende benadering om vertrouwd te raken met je eigen lichaam. Dit geldt zowel voor mannen als voor meisjes.

Door je eigen geslachtsdelen aan te raken en te stimuleren, leer je wat je prettig vindt en welke bewegingen je moet vermijden. Als je voor het eerst seks hebt, kun je je partner op basis van je eerdere ervaringen vertellen hoe hij of zij jou plezier kan geven.

Zelfbevrediging zal je leren hoe te ontspannen en je lichaam te laten weten dat seks intrigerend en heerlijk is. Dat betekent dat je niet bang of stijf zult zijn als je het voor de eerste keer doet.

5. Denk na over je uiterlijk

Zelfs de meest ideale vrouw heeft gebreken. Als je al in bed ligt met een man, is hij geïnteresseerd in je. Zoals je nu bent. Talloze seksuologische onderzoeken hebben aangetoond dat wanneer een man opgewonden raakt, zijn hersenen het vrouwenlichaam als ongelooflijk aantrekkelijk beschouwen, ondanks de onvolkomenheden.

Dit doet natuurlijk niets af aan het belang van voorbereidingen voor de eerste keer, zoals aantrekkelijk ondergoed, harsen, een schoon hoofd, manicure en pedicure.

6. Voorspel is belangrijk

Angst om voor de eerste keer seks te hebben is vrij normaal. Voorspel kan er echter voor zorgen dat u zich minder angstig voelt. Zoenen en strelen zijn gebruikelijk in het voorspel, en ze kunnen ervoor zorgen dat u zich meer op uw gemak voelt met uw eigen lichaam en dat van uw partner.

7. Glijmiddel niet vergeten

Zelfs als jullie allebei echt naar seks verlangen, is het denkbaar dat het lichaam van het meisje eerste keer niet genoeg glijmiddel aanmaakt. Dus zorg dat je van tevoren glijmiddel hebt – het zal de penetratie veel gemakkelijker maken.

8. Doe rustig aan

Sommige mensen zijn ongeduldig om snel klaar te komen. Seks kan een meer ontspannen en heerlijke ervaring worden als je de tijd neemt en geniet van de trip. ” 10 tips om langer vol te houden tijdens seks 

9. Het is niet nodig om te streven naar het opwekken of uitstellen van een orgasme

Voor jonge mannen kan een orgasme tijdens de eerste seks te snel komen. Bij meisjes daarentegen, komt het soms helemaal niet. En het is belangrijk om te begrijpen dat beide situaties normaal zijn.

Seks is een vaardigheid die met de tijd wordt aangescherpt. Net als autorijden, fietsen of bijvoorbeeld lezen, kun je niet bij de eerste poging een expert worden.

Vergeet niet dat mislukken natuurlijk is, en naarmate je meer oefent, zal dat steeds minder voorkomen.

Hoe kan ik mijn libido verhogen?

De meerderheid van de vrouwen wil graag weten hoe ze hun libido op natuurlijke manier kunnen verbeteren. De eerste keuze die wij aanbevelen zijn libido pillen, maar er zijn ook andere ” 6 manieren om vrouwelijk libido te verhogen

FEMIN PLUS

FEMIN PLUS

✓ Femin Plus verhoogt het seksuele verlangen,
✓ Versnelt de opwinding,
✓ Laat je fantastische orgasmen ervaren,
✓ Verbetert vaginale hydratatie,
✓ Verbetert de bloedtoevoer en verhoogt de gevoeligheid voor aanraking.
Kies uit drie verschillende pakketten, elk met eigen aanbieding!

Colruyt In aanbieding
NAAR DE SITE
23 Mensen bezochten deze site vandaag